Улови духа на Коледа с Lindt – 2014

Наситеното Коледно присъствие на изкусително разтапящата марка шоколадови бонбони LINDOR  тази година се проведе под мотото: “Улови Коледния дух с LINDOR!”.

Почитателите на марката във Фейсбук имаха възможност да спечелят кутия от любимите си бонбони във Фейсбук игра, която акцентираше върху Коледна украса с кръглите сферички LINDOR.

Същият акцент беше използван и в серията ПР публикации в актуални женски и лайфстайл уеб страници през втората половина на ноември. По-късно и с наближаването на Коледа, темата се разгърна в съвети за коледни приготовления и удоволствието от това да споделиш сладко изкушение с близки хора на празника.

Серия от три печатни карета и ребрендиране на уеб страници с визии на LINDOR подчерта бляскавия имидж на марката, използвайки същото послание и визуални идеи за Коледна декорация у дома.

Идеята бе развита и на ниво интернет банер, водещ към ФБ играта на LINDOR, провеждана по същото време, а по-късно до специално подготвени материали на тема “Улови Коледния дух с LINDOR”, публикувани на официаланата страница на Lindt за България.

Между 15-ти и 22-ри декември, съвсем в навечерието на Коледа, слушателите на шест радиостанции с национален обхват имаха възможност да споделят пожелания за топла и разтапяща Коледа в духа на LINDOR,  изпращайки поздравителни картички на близки хора, което ги правеше участници в игра с изкусителни шоколадови награди.  Повече информация за радио играта тук.

Благодарим на LINDOR за незабравимите шоколадови моменти и празничния дух, който сподели с нас тази Коледа!

Линдор Коледа 2014 – радио игра

Поздрави приятел с LINDOR за Коледа

Радио игра, проведена съвместно с шест радио станции с национален обхват, подканва слушателите да посетят lindt.bg/radioigra и да изпратят Коледна LINDOR картичка на любими хора, за да участват в томбола за цяла кутия с разтапящите шоколадови изкушения LINDOR

Резултати:

4 010 изпратени картички

3 535 уникални посещения на промо страницата на lindt.bg

15-22 декември

Линдор Коледа 2014 – Брендиране на уеб страници

Коледна премяна на някои от най-посещаваните дамски и развлекателни уеб страници в рамките на кампанията “Улови Коледния дух с LINDOR”, акцентираща на коледна украса с кръглите шоколадови изкушения и споделянето им с близки хора на празника.

Улови Коледния дух с Lindor и го сподели с близки на Коледа

Серия ПР публикации с масирано присъствие в дамски и лайфстайл уеб страници в месеците ноември и декември преди Коледа.

Първата вълна стартира от средата на ноември и продължава до първата седмица на декември. Ключовата тема е Коледна декорация с Lindor или как красивата опаковка на кръглите бонбончета лесно се интегрира в идеите за коледна украса с приятен и вкусен резултат.

Втората вълна ПР публикации се надига непосредствено преди Коледа и ни запознава с историята на кръглите бонбони Линдор, които се появяват за първи път на бял свят в този си вид, точно за Коледа. Шоколадовата марка призовава да споделим изкусително топящото се удоволствие с близки хора на празника, така както Майсторите на Lindt споделят своето шоколадово откровение със света, вдъхновени от топлината на коледната нощ.

Ноември – Декември, 2014

Ноември – Декември, 2014