Relax – цената определя качеството

preview-image

В ефир е телевизионната реклама на новата тоалетна хартия Relax, която отскоро е достъпна в магазинната мрежа в страната. Придирчивият потребител, търсещ продукт с високо качество, в разумно количество и на оправдана цена, може спокойно да се спре на марката Relax.

Важните и отличителни продуктови характеристики като изключителна дължина в метри на една ролка (в сравнение с конкурентни марки), плътност, здравина и високо качество на хартията (изработена от целулоза) застават в основата на творческата идея за ТВ клип, разработена от Силвър Адвъртайзинг.

Асоциацията с начина на покупка на плат, при който съществува възможност за директен поглед, допир и съответно обективна оценка, засилва внушението за положителните качества на продукта, които са факт, макар и често да остават скрити от опаковката.

ТВ спота, насочен, както към женска, така и към мъжка аудитория, цели премерен баланс между емоцията от приятния допир и аромат на продукта и чисто рационалните му качества като дължина и плътност, които играят важна роля при вземане на решение за покупка на определена марка.

Февруари 2010 г.