Lindt и Elle в the Mall

Тайната на истинския тъмен шоколад от Lindt

На 01-ви и 02-ри октомври в The Mall, гр. София, с помощта на Силвър Адвъртайзинг, Lindt подслади живота на посетителите с невероятните си нови творения – Lindt Excellence 70% Mild и Lindt Excellence Extra Creamy.

В рамките на събитието „Зареди се след сезона на опуските” Силвър Адвъртайзинг подготви специална презентация и покани очарователната актриса Гери Стоянова, която заедно с истински Майстор на шоколада Lindt, разкри пред аудиторията тайните на истинския тъмен шоколад.

Историята на какаото, как е бил създаден шоколадa Lindt и какво го прави толкова специален бяха сред любопитните теми на презентацията. Какви качества притежава истинския тъмен шоколад стана ясно чрез нагледна демонстрация и атрактивна дегустация по време на събитието.

Презентацията беше предшествана от двудневен семплинг на територията на The Mall, който запознаваше любопитните посетители, както с новите вкусове на Lindt Еxcellence, така и с тънкостите при неговото опитване.

Повече за всичко това можете да научите и вие на www.lindt.bg и на официалната фен страница „Шоколад Lindt, България” във Фейсбук.

Октомври, 2011