Търси се Златно зайче на Lindt

На лов за Златни зайчета Lindt в радио ефира

Великденският лов на Златни шоколадови зайчета стартира успешно две седмици преди празника и приключи с много намерени и прибрани в домовете на слушатели, фенове и читатели, дългоухи любимци.

Фейсбук апликация провокира търсене на скрито зайче из менютата на официалната страница на марката: www.lindt.bg. Играта беше комуникирана и в радио станции с национален обхват, с печатно каре в сп. Elle и съсзакачливи банери в интернет пространството.

Имаше и реално търсене на Златни зайчета Lindt из шест града в страната (София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Варна, Бургас), а феновете на Фейсбук страница “Шоколад Lindt, България” получаваха напътствия в социалната мрежа за конкретните локации. Обещаваме им повече скрити зайчета и в повече градове за другата година!

Търси се из България!

Великден наближава и Златното зайче на Lindt започва да се забелязва в района. Шоколадови любимци с дълги ушенца и златни палтенца пътуват към Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и София, за да се скрият умело в храстите, надявайки се все пак да не останат незабелязани!

Има и жокери – снимки от локацията и сигурни напътствия, които се публикуват на Фейсбук страницата на марката.

А който си откриe зайче, си го прибира вкъщи за Великден!

03-10 Април 2015

Април 2015