LINDOR – промоционална активност по случай Св. Валентин

Все още не е късно да разтопите сърцето на любимия човек за Св. Валентин с LINDOR!

На 10-ти февруари LINDOR изненада работещите и посетителите на Бизнес Парк София с атрактивно предложение по случай наближаващия празник на любовта – възможност за закупуване на шоколадови бонбони LINDOR в червена метална кутия с форма на сърце с 5% отстъпка и възможност за участие в томбола с голяма награда СПА уикенд и романтична вечеря за двама в Гранд Хотел Велинград!

Любезни промоутъри, облечени като легендарните Майстори на шоколада LINDOR, известни от телевизионната комуникация на марката, раздваха листовки в сградите на Бизнес Парк София, предлагаха шоколадови бонбони LINDOR с най-нежно-топящ се пълнеж, и приканваха посетителите да разтопят сърцето на своята половинка с изискан подарък от LINDOR с форма на сърце.

Сред многото влюбени, закупили шоколадов подарък на своите половинки от заведенията „Coffee House” в Бизнес Парка, се отличи и щастливецът-победител в томболата. Името му беше обявено на новоткрития уеб сайт на марката LINDOR на български език www.lindor.bg, който е пореден успешен проект на рекламна агенция Силвър Адвъртайзинг.

Февруари, 2010