Коледни вдъхновения от LINDOR

Шоколадовите изкушения LINDOR повериха организирането и изпълнението на коледната си ПР кампания на Силвър Адвъртайзинг

За Коледа 2009 дамите от редакционните екипи на женски и лайфстайл списания и интернет сайтове получиха лично от брендиран промоутър символични LINDOR подаръци.

По случай наближаващите Коледни празници марката призова всички дами да отделят „време за себе си по време на Коледа”, за да бъдат усмихнати, красиви и неотразими в Коледната нощ! LINDOR сподели и своите съвети за това как „да добавим от искрата на LINDOR в дома си тази Коледа” чрез изработката на оригинална Коледната украса и красиви опаковки за подаръците на близките си хора с помощта на вкусните сферички от нежно-топящ се шоколад.

Идеята на агенцията беше да внуши посланията на марката още с получаването и отварянето на подаръка! Затова предложи опаковка и съдържание, които да визуализрат и символизират Коледните идеи на LINDOR.

Освен изкусителните шоколадови бонбони, подаръчният комплект съдържаше поздравителна картичка във формата на писмо, CD с Коледните вдъхновения на LINDOR и ароматна свещ, символизираща личното време за почивка и релаксация, което всяка една дама задължително трябва да включва в графика си.

Ноември, 2009