Citroen Златен Волан 2013

„Златен волан” 2013
на Auto Build за Европа
„Семеен автомобил на годината 2013” на Top Gear
“Autonis” 2013 за дизайн на „Аuto Motor und Sport magazine”
„Златен волан” 2013
на Auto Build за България

Печатната реклама комуникира многобройните награди на Grand C4 Picasso.